Avistilbud

Vis alle produkter

1 til 60 af 196

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

1 til 60 af 196

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Priss – din grænsebutik i Tyskland

Har du planer om at pakke bilen og køre til Tyskland efter et godt tilbud? Så må du ikke snyde dig selv for at lægge vejen forbi os hos i Priss. Vi har nemlig både gode priser, bredt udvalg af varer og god service!

Der er masser af grænsebutikker i Tyskland, så det kan være svært at vælge, hvilken du skal indstille GPS’en til, når turen går syd på efter billige varer. Du finder gode tilbud i vores grænsebutikker tre steder ved den tyske grænse:

• I Priss Harrislee (ved Padborg-grænsen)
• I Priss Süderlügum (ved Tønder-grænsen)
• I Priss Pebersmark (ved Rens-grænsen)

Og vi har altid gode tilbud i alle tre butikker!

I vores sortiment finder du alt inden for drikkevarer. Både alkoholiske drikke som spiritus, øl, vin og diverse cidere. Og også drikkevarer uden alkohol, som for eksempel sodavand, energidrikke, danskvand, kaffe og kakao. Er du ude efter gode tilbud på slik, chokolade, snacks eller andre madvarer, er vi selvfølgelig også stedet at gå på jagt. Også inden for dagligvarer, husholdning og personlig pleje, kan vi hjælpe dig med gode tilbud. Så det er blot at finde lige det, du står og skal bruge.

Tilbud til enhver anledning i vores grænsebutik

Skal du holde fest, fødselsdag, konfirmation, dåb eller bryllup? Så kan det være en fordel at finde drikkevarerne på tilbud i Tyskland, så det ikke bliver dyrere end højst nødvendigt. Uanset anledningen – og om det er en lille eller stor forsamling – må der ikke mangle drikkevarer, når man inviterer folk i festligt lag.

Du kan i øvrigt roligt købe rigeligt ind, hvis du skal have fest. Vi tager nemlig drikkevarer retur, hvis der skulle blive mere tilovers, end du selv vil beholde (hele kasser). Du skal bare huske at medbringe din bon sammen med de drikkevarer, du gerne vil returnere.

Gode tilbud fra den tyske grænsebutik

En af grundene til, at du hos Priss kan finde lave priser og gode tilbud, er blandt andet, at der ikke er dåsepant på drikkevarer på dåse. Så længe du køber i hele kasser og udfylder en eksporterklæring sparer du panten. Eksporterklæringen kan du enten udfylde hjemmefra eller i butikken. Derefter afleverer du den ved kassen, når du køber ind i en af vores grænsebutikker i Tyskland.

Inden du tager turen til vores grænsebutikker i Tyskland, kan du i vores tilbudsaviser tjekke, hvilke varer vi har på tilbud i den pågældende periode. Vores tilbudsaviser kan du altid finde lige her på vores online grænsehandel.

Hold øje med nedsatte priser på dine favoritter inden for øl, spiritus, vin, sodavand, kaffe, slik, dagligvarer, husholdning, personlig pleje, tobak og meget meget mere.

Med andre ord: det kan altid betale sig at køre til en grænsebutik i Tyskland efter tilbud – især hvis du kører til Priss. Vi glæder os til at se dig i vores grænsebutikker!Få fordele
med nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på priss.dk

OK