Eksporterklæring

Udfyld eksporterklæringen allerede nu, så skal du ikke bruge tid på det, når du handler. Når du har lavet en onlinebestilling har du samtidig udfyldt de oplysninger vi skal bruge til eksporterklæringen og accepteret betingelserne. Husk gyldig ID ved afhentning

 

 

 

 

 

Sådan gør du:

1. Klik på billedet - så åbner eksporterklæringen som pdf

2. Print eksporterklæringen

3. Udfyld erklæringen og medbring til butikken

 

Når du udfylder eksporterklæringen, erklærer du, at du har fast bopæl i et skandinavisk land, at du ikke arbejder i Tyskland og at du den pågældende dag inden midnat udfører de indkøbte pantfrie drikkevarer, i henhold til kassebon, til et skandinavisk land. Du forpligter dig desuden til ikke at konsumere disse drikkevarer i Tyskland. Bemærk! Pantfri drikkevarer sælges og udleveres kun i ubrudte kartoner/rammer/kasser.

  

INGEN DÅSEPANT I PRISS GRÆNSEBUTIKKER

Hos Priss er der ingen dåsepant på øl, sodavand og energidrikke, så længe du køber i hele kasser og udfylder en eksporterklæring. Den kan du enten udfylde hjemmefra ( printe ud her på siden) eller du kan udfylde den i butikken, og aflevere den ved kassen i forbindelse med dit køb af dåser. Denne eksporterklæring er vigtig, for at vi kan sælge dig varerne uden pant. Det er den gode grænsehandel.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Priss!

 Få fordele
med nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på priss.dk

OK