Tilbudsaviser

Tilbudsaviser grænsehandel i Tyskland - Nu uden indkøbsvogn og kø i grænsebutikker og grænsekiosker!

 

Velkommen til din online grænsebutik iTyskland lige over grænsen, 4 km fra Kruså, med ægte Drive-in service og dansk personale. Hos os handler du dine grænsevarer online når du har tid og lyst og når du kommer for at hente dem i grænsen’s eneste Drive-in, pakker vi dem direkte i din bil/trailer og så kan du ellers køre videre. Så let og enkel kan grænsehandel i Tyskland være! Vi har et stort udvalg af billige øl, rødvin, slik, tilbud kaffe og meget mere end du finder i tilbudsaviser fra Tyskland grænsbutikker. Alt hvad du kan ønske, og forvente af en god og billig grænsehandel, bare meget nemmere og med gode åbningstider!

Grænsehandel i grænsebutikker Tyskland skal være enkel, nem og billigt!

 

Hvorfor skal I forbrugere stå i kø og ærgre jer over udsolgte tilbudsvarer fra grænsebutikker og grænsekiosker og slæbe alle varerne, når man kan gøre det enkelt og let? Hos priss.dk arbejder vi hver dag på at gøre det billigere og nemmere for dig at lave dine grænseindkøb. Vi har ingen mængde-pris så du behøver kun at købe det antal som du har brug for. Ingen bestillinger er for tunge for os! Vi pakker og tager slæbet for dig så du kan nyde at grænsehandel er blevet let og enkelt og altid i tørvejr i grænsen’s eneste Drive-in. Kvalitet, kundeservice og friskhed på en helt ny og innovativ måde! Som den eneste af alle online grænsebutikker i Tyskland, har vi datoangivelse på næsten alle vores varer og arbejder på at det bliver standard, så vores kunder altid ved hvor friske vores varer er! Igen et eksempel på at vi hos gpris.dk, tager vores kunder alvorligt og at udvikling ikke bare skal være noget man siger, men også noget man gør! Vi lader andre om at sælge gamle varer på tilbud!

 

Nu er det enkelt at købe pantfri sodavand og øl i dåser i grænsehandel Tyskland og bestiller direkt fra tilbudsaviser!

 

I alle grænsebutikker og grænsekiosker Tyskland skal du udfylde en eksporterklæring, når du vil købe øl eller sodavand i dåser. Det skal du også hos os, men her kan du spare besværet, papiret, blækken og stressen. Indtast dine data én gang, når du laver en bestilling og vores system vil automatisk lave en eksporterklæring til køb af pantfri dåser i Tyskland. Så skal du kun vise kørekort eller pas, når du handler hos os fremover. Her har du har altid mulighed for at handle når det passer dig Åbningstider i grænsebutikker og grænsekiosker er meget forskellige i Tyskland.

Vores online grænsebutik har åbent døgnet rundt, så du kan fortage dine grænseindkøb let og nemt, når det passer dig. Du vælger selv hvornår du vil afhente dine varer i vores Drive-in, hvor alle de kendte grænsebutikker og grænsekiosker ligger. Husk vi tager ingen pakke gebyr, så du får ingen ekstra udgifter som du normalvis er vant til når du grænsehandler i grænsebutikker i Tyskland. Velkommen til fremtidens online grænsehandel i Tyskland allerede i dag! Vi glæder os til at betjene dig. Med venlig hilsen Hele holdet bag priss.dk

Vælg butik
Hvorfor vælge butik?

Vælg hvilken Priss butik du vil hente dine varer

 

Hvorfor vælge butik?

Ved at vælge butik kan du nemt og bekvemt hente dine vare i din nærmeste Priss grænsehandel.

Når du har placeret din bestilling vil vi gøre dine vare klar til afhentning i din valgte butik.Få fordele
med nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på priss.dk

OK