Tilbudsaviser

Gældende tilbudsaviser / tilbud  fra Priss grænsebutikker i Tyskland.

Tilbudsaviser til grænsehandel i Tyskland - Priss Avis

Velkommen til din online grænsebutik i Tyskland lige over grænsen, i 3 gode grænsebutikker, med ægte Drive-in service og dansk personale. Hos os handler du dine grænsevarer online når du har tid og lyst og når du kommer for at hente dem i grænsen’s eneste Drive-in, pakker vi dem direkte i din bil/trailer og så kan du ellers køre videre. Så let og enkel kan grænsehandel i Tyskland være! Vi har et stort udvalg af billige øl, rødvin, slik, tilbud kaffe og meget mere kan du finder i vores tilbudsavis / tilbudsaviser som altid ligger online eller i vores grænsbutikker. Alt hvad du kan ønske, og forvente af en god og billig grænsehandel, bare meget nemmere og med gode åbningstider! Hos priss.dk har vi altid masser af gode tilbud.

Se alle vores tilbud på grænsehandel i vores tilbudsavis.

Hvorfor skal I forbrugere stå i kø og ærgre jer over udsolgte tilbudsvarer fra grænsebutikker og grænsekiosker og slæbe alle varerne, når man kan gøre det enkelt og let? Hos priss.dk arbejder vi hver dag på at gøre det billigere og nemmere for dig at lave dine grænseindkøb. Ingen bestillinger er for tunge for os! Vi pakker og tager slæbet for dig så du kan nyde at grænsehandel er blevet let og enkelt Kvalitet, kundeservice og friskhed på en helt ny og innovativ måde! Som den eneste af alle online grænsebutikker i Tyskland, har vi pakker og læsser service som er helt gratis for dig!

Tilbudsavis til Tyskland - fyldt med gode tilbud!

Vores online grænsebutik har åbent døgnet rundt, så du kan fortage dine grænseindkøb let og nemt, når det passer dig. Du vælger selv hvornår du vil afhente dine varer. Husk vi tager ingen pakke gebyr, så du får ingen ekstra udgifter som du normalvis er vant til når du grænsehandler i grænsebutikker i Tyskland. Velkommen til fremtidens online grænsehandel i Tyskland allerede i dag! Vi glæder os til at betjene dig. Med venlig hilsen Hele holdet bag priss.dk

Click & Collect

Hos Priss har vi naturligvis også Click & Collect. Vi kalder det Priss ToGo. Det er online grænsehandel - det er NEMT, ENKELT OG HURTIGT!

- Lav en Onlinebestilling på Priss.dk

- Vælg om du vil betale med kort/mobilepay eller om du vil betale din online ordre ved afhentning

- Kør til vores Click & Collect Drive in, hvor du kan stå i tørvejr/skygge og få dine varer i bilen

- Kør glad og tilfreds hjem igen.

- Vi tager naturligvis ikke noget gebyr for at pakke din ordre og pakker altid gerne din ordre i bilen for dig, med et smil naturligvisFå fordele
med nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på priss.dk

OK