SPAR 50% IFT DK* Monster Energy 12x0,5 L

Monster Energy 12x0,5 L

Lagerstatus: På lager

109,99 kr
89,99 kr

Monster Energidrik tilbud

Hos Priss.dk tilbyder vi den kendte energidrik "Monster Energy" til fantastiske priser. Se prisen her på siden, og benyt eventuelt vores "online grænsehandel"-tilbud hvor vi pakker din bestilling for dig!

Hvad indeholder Monster Energidrik?

Monster Energy Drink har eksisteret siden 2002, og dens popularitet fortsætter med at vokse. Den fås i forskellige smagsvarianter, og hver smag indeholder en anden kombination af ingredienser. Læs lidt mere om udvalgte ingredienser herunder:

Koffein

Koffein er et alkaloid, der findes naturligt i kaffebønner, teblade, kakaobønner, kolanødder, guaranabær og maté. Det er også tilsat nogle læskedrikke og energidrikke. Koffein stimulerer centralnervesystemet ved at øge blodgennemstrømningen til hjernen og musklerne, og det hjælper folk med at holde sig vågne og opmærksomme.

Taurin

Taurin er en ikke-essentiel aminosyre, der forekommer naturligt i kød, fisk, æg, mejeriprodukter og sojabønner. Det bruges som et supplement, fordi det har vist sig at forbedre atletisk præstation og hjælpe med at forhindre muskelkramper.

Glucuronolaton

Glucuronolaton er en organisk forbindelse, der hjælper med muskelrestitution. Det findes i høje koncentrationer i mælk og yoghurt.

L-theanin

L-theanin er en aminosyre, der har vist sig at reducere stress og angst. Det gør det ved at øge alfabølger i hjernen. Alfabølger er forbundet med afslapning og ro.

*Priser er indhentet i uge 35 2022 hos førende danske butikker. Ved vægt/størrelsesafvigelse, omregnes tilbudsprisen

Tip en venFå fordele
med nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på priss.dk

OK