Pilsner

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Pilsner i Tyskland

Sætter du også pris på en kold pilsner, og går turen til Tyskland for at gøre en god handel ved grænsen? Så vil du helt sikkert kunne finde et godt tilbud på pilsner i vores store udvalg af øl. Vi har nemlig noget for enhver smag. Uanset om du er på jagt efter almindelig øl eller en classic øl, så kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige øl til den rigtige pris. Kører du til Priss efter pilsner, får du ikke kun lækre, billige øl med hjem - vi smider også den bedste service oven i hatten. Så er du sikret en god grænsehandel!

Kom og se vores store udvalg af pilsner

Vi kender den alle. Pilsneren. Det er vel nok den mest velkendte øltype blandt danske øldrikkere. En helt almindelig øl, der slukker tørsten på en varm sommerdag. Og alle andre dage, faktisk. Er du til en Grøn Tuborg, den klassiske Slots – eller skal du smage en ny pilsner? Hos Priss finder du både danske og udenlandske pilsnere. Og der er noget for enhver smag. Vi har både pilsneren til hverdag og fest, til en hyggestund alene hjemme eller til hele slænget. 

Køb pilsner i Tyskland

Har du planer om at pakke bilen og køre til Tyskland efter billige øl? Så er Priss et godt udflugtsmål. Vores grænsebutikker finder du tre steder ved den tyske grænse. I Harrislee (ved Padborg-grænsen), Süderlügum (ved Tønder-grænsen) og Pebersmark (ved Rens-grænsen). Du kan altid finde pilsner på tilbud i alle 3 butikker. Vi glæder os, til du kommer forbi!

Vi har pilsner i alle prisklasser. Uanset om du vælger de billige eller de lidt dyrere, sparer du mange penge ved at købe dine øl hos Priss. Inden du tager turen herned, kan du tjekke, hvilke øl vi har på tilbud i vores tilbudsaviser, som altid er at finde her på vores online grænsehandel. Derudover har vi altid et fast tilbud på 3 kasser øl, så du kan få din favorit-pilsner til en god pris.

Hos Priss er der ingen dåsepant på øl, så længe du køber i hele kasser og udfylder en eksporterklæring. Den kan du enten udfylde hjemmefra eller i butikken. Derefter afleverer du den ved kassen, når du køber ind i en af vores grænsebutikker.

Bestil dine øl online og afhent i en af vores butikker

På hjemmesiden kan du bestille dine øl til afhentning i vores grænsebutik i Harrislee. Så slipper du for at slæbe de tunge kasser gennem butikken og kan i stedet køre direkte til vores Priss ToGo Drive-in for at afhente din ordre. Vores medarbejdere sørger for, at øllene står klar til du kommer og henter dem. Det kalder vi god PRISS og god service. Få fordele
med nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på priss.dk

OK