Classic

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Find classic på tilbud

Er du på jagt efter billige classic øl? Så led ikke længere. Vi har altid masser af øl på tilbud, så det er bare med at vælge dem, du bedst kan lide. Hvad med at gøre et godt køb med vores faste tilbud på 3 kasser øl? Du kan komme en tur forbi og se udvalget eller finde dem i vores tilbudsaviser, som altid er her på vores online grænsehandel. Hvad enten du bare skal bruge øl til eget forbrug eller skal holde fest, har vi altid gode tilbud på øl.

Køb classic i Tyskland

En classic er aldrig til at tage fejl af. Den klassiske mørke pilsner, som er en del af sortimentet hos de fleste danske bryggerier. Derfor har vi samlet en række classic øl, vi ikke er i tvivl om, også vil falde i din smag. Uanset om du vælger en af de billige eller lidt dyrere varianter, er der altid penge at spare på øl hos Priss!

Har du planer om at pakke bilen og køre til Tyskland efter classic øl på tilbud? Så er Priss et godt udflugtsmål. Vores grænsebutikker finder du tre steder ved den tyske grænse. I Harrislee (ved Padborg-grænsen), Süderlügum (ved Tønder-grænsen) og Pebersmark (ved Rens-grænsen). Du kan altid finde øl på tilbud i alle 3 butikker. Vi glæder os, til du kommer forbi!

Faste, lave tyske priser i vores grænsehandel

Vi har classic i alle prisklasser. Inden du tager turen herned, kan du tjekke, hvilke øl vi har på tilbud i vores tilbudsaviser. Så kan du altid finde ud af, hvornår lige netop din favorit-classic kan fås til en god pris. En ting er helt sikkert – det kan altid betale sig at køre en tur til Tyskland efter øl, for hvad der er sparet, er som bekendt tjent!

Hos Priss er der ingen dåsepant på pilsner, så længe du køber i hele kasser og udfylder en eksporterklæring. Den kan du enten udfylde hjemmefra eller i butikken. Derefter afleverer du den ved kassen, når du køber ind i en af vores grænsebutikker.

Bestil classic online og afhent i en af vores butikker

På hjemmesiden kan du bestille dine øl til afhentning i vores grænsebutik i Harrislee. Så slipper du for at slæbe de tunge kasser gennem butikken og kan i stedet køre direkte til vores Priss ToGo Drive-in for at afhente din ordre. Vores medarbejdere sørger for, at øllene står klar til du kommer og henter dem. Det kalder vi god PRISS og god Service. Få fordele
med nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på priss.dk

OK