Om Priss

VERDENS BEDSTE PRISS - I PRISS GRÆNSEBUTIKKER

Velkommen til Priss. Priss består i dag af 3 grænsebutikker. Priss Harrislee (Padborg grænse), Priss Süderlügum (Tønder grænse) og Priss Pebersmark (Rens grænse). I butikkerne finder du alle grænsevarer lige fra øl, vin, vand og spiritus til slik og snacks samt kolonialvarer til grænsebillige priser.

Priss navnet består af "PRIS" for gode priser og et ekstra S for den gode service.

Vores ambition er, at have verdens bedste Priss, samtidig vil vi levere den bedste service, lige ved den dansk/tyske grænse. Vi tror på, at vores ansatte har den bedste holdning til service her i grænselandet.

 

INGEN DÅSEPANT I PRISS GRÆNSEBUTIKKER

Hos Priss er der ingen dåsepant på øl, sodavand og energidrikke, så længe man køber i hele kasser og udfylder en eksporterklæring. Den kan du udfylde hjemmefra eller i butikken. Derefter afleverer du den ved kassen i en af vores grænsebutikker ved købet. Denne eksporterklæring er vigtigt, for at vi kan sælge dig varerne uden pant. Det er den gode grænsehandel.

 

VERDENS BEDSTE PRISS – I VORES TILBUDSAVISER FOR PRISS GRÆNSEBUTIKKER 

I vores TILBUDSAVISER finder du de bedste tilbud. Vi har bestemt os for, at vi vil have de bedste grænsetilbud og vi gør derfor vores bedste. Du kan se vores tilbudsavisen online her på siden eller på e-tilbudsavisen.dk

 

BESTIL ONLINE OG AFHENT I EN AF VORES BUTIKKER

Du kan via vores hjemmeside bestille grænsevarer i vores butik i Harrislee til afhentning, så slipper du for at slæbe de tunge varer gennem butikken og kan i stedet køre direkter til vores Priss ToGo Drive-in for at afhente din ordre. Vores medarbejder sørger for, at varerne står klar til du kommer og henter dem. Det kalder vi god PRISS og god Service. 

 

SLIK TIL GRÆNSEPRISER

Hos os kan du være sikker på at finde slik til en rigtig god pris. Elsker du bare BLAND SELV SLIK, så kig ind i vores grænsebutikker, vi har altid BLAND SELV SLIK til 5 kr. pr. 100 g. Her vil du få en fantastisk oplevelse i slikkens verden. Her findes også slik til allergikere. F.eks. findes der forskellige varianter af GLUTENFRI slik. Som noget helt nyt, har vi i også slik lavet af gelatine fra okse.

 

VIN TIL FANTASTISKE PRISER – I PRISS GRÆNSEBUTIKKER

Hos PRISS finder du et bredt udvalg af forskellige vine. I vores TILBUDSAVIS finder du de bedste tilbud på vin.

 

ØL TIL SUPER GUNSTIGE PRISER

I PRISS grænsebutikker finder du et stort udvalg af øl. Her findes øl fra det meste af Europa. Mange af dem har vi som rigtige grænsetilbud: 3 kasser til en super PRISS. Billig øl finder du i Priss

 

VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG VELKOMMEN I PRISS!

 Få fordele
med nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på priss.dk

OK