Click and collect grænsehandel

CLICK AND COLLECT GRÆNSEHANDEL

 

Vil du have alle fordelene ved grænsehandel uden at sætte fødderne i en grænsebutik?


Med vores click and collect service, Priss ToGo, får du de samme billige priser og gode tilbud - ovenikøbet pakket og klargjort, så du bare kan hente dem i vores Drive In ved grænsebutikken i Harrislee.
Nemmere bliver det ikke!

Vi har altid et stort udvalg af billige øl, spiritus, vin, slik, kaffe og meget mere. Og tilbuddene står selvfølgelig også i kø online - nøjagtigt som i grænsebutikkerne. Så nemt er det at handle i vores click and collect grænsehandel

 

Følg de tre trin herunder, når du ønsker at handle online i Priss ToGo:

1. Bestil dine varer online

Gå ind på Priss.dk og bestil dine varer online, Så er de pakket og klar, når du ankommer til vores Drive-in. Vi pakker naturligvis GRATIS! Der er intet pakkegebyr hos os.

2. Afhent i Drive-In ved Priss Harrislee

Kør til vores udlevering og afhent dine varer i tørvejr i vores drive-in. Vi har gjort det let at se, hvor du skal køre ind. Vi holder naturligvis god afstand og bruger godt med håndsprit. Du kan også spritte af i vores drive-in. Nemt, hurtigt, trygt og billigt! 

3. Kør glad hjem og glæd dig til at nyde dine grænsevarer

God tur hjem!

 

Hvad du skal vide om click and collect hos Priss

Herunder finder du al praktisk information, du skal bruge, når du bruger vores Priss ToGo-service og bestiller grænsevarer til afhentning i vores grænsebutik.

Bestilling

Når du laver en bestilling i vores online grænsehandel, vælger du, hvilken dato og i hvilket tidsrum du gerne vil afhente din bestilling. Afhentning foregår ved vores grænsebutik i Harrislee ved Padborg-grænsen. Du kan tidligst afhente din ordre 24 timer efter bestilling - og senest 30 dage efter bestilling.

Når du har bestilt, modtager du en bestillingsbekræftelse i din indbakke. Skulle du mod forventning ikke modtage en, bedes du sende en mail til info@priss.dk - Angiv venligst navn, e-mail og ordrenummer, når du skriver til os.

 

Betaling og annullering

Når du laver en bestilling, kan du vælge, at betale dine varer online med kortbetaling eller at betale ved afhentning. BEMÆRK! Det er kun muligt, at betale preordrer i vores Drive-in og ikke i butikken.

Vælger du at forudbetale med kortbetaling, trækker vi først beløbet, når du har hentet dine varer. Fortryder du mod forventning eller har du af forskellige årsager alligevel ikke mulighed for at afhente din bestilling, kan du være helt TRYG. Vi trækker ikke penge for en bestilling, før den er afhentet. Annulleres ordren, trækker vi naturligvis ikke pengene fra din konto.

 

Afhentning

Afhentning af varer foregår ved vores Priss ToGo-udlevering. Følg pilene op til vores grønne lagerhal. Her bliver du taget imod af en af vores medarbejdere, der sørger for at finde din bestilling frem og tjekke pas eller kørekort, hvis du har pantfrie dåser og lignende på din bestilling. Herefter kvitterer du med din underskrift. Pak varerne i bilen og du kan nu køre hjem igen. Nemt, hurtigt, trygt og sikkert! 

Det betyder, at du ikke skal stå i kø ved kassen i butikken for at hente og betale dine varer, men du er naturligvis altid hjertelig velkommen til at kigge ind i vores butik. Måske, der alligevel var et godt tilbud, der fristede?

Når vi udleverer dine varer, skriver du under på, at det udleverede er det rigtige. Derfor bedes du tjekke det udleverede grundigt, så det stemmer overens med det bestilte. Skulle der mod forventning være en fejl, henvender du dig blot til personalet, så vi hurtigst muligt kan rette den.

Du bedes medbringe din ordrebekræftelse med dit ordrenummer ved ankomst. Enten på papir eller på telefonen.

 

Ændring af afhentningstidspunkt

Vi kan desværre ikke love, at bestillingen er pakket før det ønskede afhentningstidspunkt, men du kan altid hente din bestilling senere. Er dine planer ændret, og ønsker du at hente din bestilling før det ønskede afhentningstidspunkt, bedes du tage kontakt til butikken for at høre om muligheden for dette på info@priss.dk eller tlf.: +45 71 96 93 69 (klokken 9-14).

 

Eksporterklæring

Når du laver din bestilling, indtaster du samtidig de oplysninger, vi skal bruge accepterer betingelserne for køb af pantfrie varer ved at have læst og accepteret vores handelsbetingelser i indkøbskurven. Du skal derfor ikke medbringe en udfyldt eksporterklæring. Når du ankommer til click and collect-udleveringen, skal du blot vise dit pas eller kørekort og skrive under på, at du accepterer betingelserne for pantfrie varer.

 

Support - vi står altid klar til at hjælpe

Har du problemer med at lave en bestilling? Passer prisen ikke?  Har du ikke modtaget en bekræftelse?                                                                                                                                                                                                                           

Så kontakt vores support på info@priss.dk - Angiv venligst navn, e-mail og ordrenummer, når du skriver til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Vi ses hos din online grænsehandel!

 

  Få fordele
med nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på priss.dk

OK