Godis

Det finns inga produkter som matchar urvalet

Slik og grænsehandel - en perfekt kombination

For mange danskere er grænsehandel en populær måde at spare penge på, og en af de mest populære varer at købe er slik. Det er ingen hemmelighed, at priserne på slik og chokolade ofte er betydeligt billigere i Tyskland end i Danmark. Derfor er det ikke overraskende, at mange tager turen over grænsen for at fylde poserne med lækkerier.

Køb alle de kendte slik-mærker billigt i Tyskland

Ud over priserne på slik er der også en række andre fordele ved at købe slik ved grænsen til Tyskland. Hos Priss har vi et stort udvalg af både danske og tyske slikmærker, og man kan derfor få fat i både gamle favoritter og nye spændende varianter.

Vi tør godt sige, at vi har slik til enhver smag, da du finder alt fra blandet slik og karameller til chokolade fra Tysklandog lakridser på tilbud. Så uanset om du er til det ene eller det andet, så kan du med glæde gå på jagt blandt vores udvalg af slik

Tilbud på slik fra Tyskland

I vores grænsehandel, i butikkerne og online, finder du alle de mærker du kender. Både Haribo, Kinder, Katjes, Carletti, Anthon Berg, Malaco, Toms og meget mere, pryder hver uge vores hylder, og du kan altid finde en masse gode tilbud på slik. Det er også en god idé at holde øje med vores tilbudsavis hvor man får mulighed for at spare endnu mere på sine søde indkøb. Det kan jo være, at vi har netop dine slik favoritter på tilbud.

Vi har altid et stort udvalg af slik på tilbud, så du kan få mest muligt for dine penge. Vi har også et stort udvalg af økologiske slik, så du kan føle dig godt tilpas med, at du vælger sunde og bæredygtige alternativer til dig selv og dine kære.

Bestil slik online fra Tyskland

Så hvad venter du på? Gå ind på vores hjemmeside og se alle de lækre slik-tilbud, vi har i øjeblikket. Du kan endda gøre brug af Click & Collect for en endnu nemmere grænsehandel. Forkæl dig selv eller dine kære med en velsmagende treat. Få fordele
med nyhedsbrev

Priss använder cookies. Geno matt fortsätta på sidan godkänner du användandet av cookies.

OK