Vin

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

God vin på tilbud i Tyskland

Stort vinsortiment til lave tyske priser i Priss grænsebutikker. At købe billige vine i Tyskland er for mange mennesker forbundet med begrebet billige vine. Men billig vin hos priss.dk er ikke ensbetydende med dårlig vin. Alle vores vine er af høj kvalitet, og de kommer fra hele verden.

Stort udvalg af vine

Vi har billige rødvine, hvidvine og bag-in-box vine fra Argentina, Australien, Chile, Frankrig, Italien, New Zealand, Portugal, Spanien, Sydafrika og Usa. Et stort udvalg venter dig som kunde og vi garanterer for hver en dråbe. Hos os finder du det gode vintilbud til festen, til den lune sommeraften med familie eller venner, bag-in-box vinen til hverdagen, billig vin til campingturen, sejlturen – eller til en tur ud i den grønne skov. Og så har vi naturligvis også kvalitetsvinene til den romantiske middag, når du skal forkæle din udkårne.

Altid tilbud på rødvin og hvidvin i Tyskland hos Priss Grænsebutikker!

Værd at vide, når du køber billig vin online. Returret! Du kan roligt købe rigeligt ind, hvis du skal have fest. Vi tager retur, hvis der skulle blive mere tilovers, end du selv vil beholde (hele kasser). Du skal bare huske at medbringe din bon sammen med den vin, du gerne vil returnere.

Mini vinleksikon

Rødvine laves på blå druer, der gærer med skaller. Hvidvine laves på grønne druer eller på blå druer uden skal. Rosévin: laves på blå druer, hvor skallerne bliver sorteret fra efter kort gæring. Champagne kommer fra Champagnedistriktet omkring byen Reims. Alle andre mousserende vine må ikke kaldes champagne, selv om de kan være lige så gode. Der er forskel på ”méthode champagnoise” og en almindelig mousserende vin. Hedvin: er vin med højere alkoholprocent end 15 %.Få fordele
med nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på priss.dk

OK