Vin

Vis alle produkter

1 til 20 af 319

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

1 til 20 af 319

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Grænsebutikker i Tyskland - tilbud og billig hvidvin og rødvin hos Priss Tyskland!

Stort vinsortiment til lave tyske priser i Priss grænsebutikker At købe billige vine i Tyskland er for mange mennesker forbundet med begrebet billige vine. Men billig vin hos priss.dk er ikke ensbetydende med dårlig vin. Alle vores vine er af høj kvalitet, og de kommer fra hele verden.

Vi har rødvine, hvidvine og Bag-in-box vine fra Arrgentina, Australien, Chile, Frankrig, Italien, New Zealand, Portugal, Spanien, Sydafrika, Usa og Østrig. Et stort udvalg venter dig som kunde, og vi garanterer for hver en dråbe. Hos os finder du det gode vin tilbud til festen, til den lune sommeraften med familie eller venner, bag-in-box vinen til hverdagen, billig vin til campingturen, sejlturen – eller til en tur ud i den grønne skov. Og så har vi naturligvis også kvalitetsvinene til den romantiske middag, når du skal forkæle din udkårne.

 

Altid tilbud på rødvin og hvidvin i Tyskland hos Priss Grænsebutikker!

Værd at vide, når du køber billig vin online Returret Du kan roligt købe rigeligt ind, hvis du skal have fest. Vi tager retur, hvis der skulle blive mere til overs, end du selv vil beholde (hele kasser). Du skal bare huske at tage kvitteringen med sammen med den vin, du gerne vil returnere.

Mini vin-leksikon: Rødvine: laves på blå druer, der gærer med skaller Hvidvine: laves på grønne druer eller på blå druer uden skal Rosévin: laves på blå druer, hvor skallerne bliver sorteret fra efter kort gæring Champagne: kommer fra Champagne-distriktet omkring byen Reims. Alle andre mousserende vine må ikke kaldes champagne, selv om de kan være lige så gode. Der er forskel på ”méthode champagnoise” og almindelig mousserende vin. Hedvin: er vin med højere alkohol-indhold end 15 %.

Vælg butik
Hvorfor vælge butik?

Vælg hvilken Priss butik du vil hente dine varer

 

Hvorfor vælge butik?

Ved at vælge butik kan du nemt og bekvemt hente dine vare i din nærmeste Priss grænsehandel.

Når du har placeret din bestilling vil vi gøre dine vare klar til afhentning i din valgte butik.Få fordele
med nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på priss.dk

OK