Vin i box

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Bag in box vin på tilbud

En bag in box vin er oftest bare lidt sjovere end flaskevin. De er nemme at håndtere og du kan have dem med dig overalt, samtidig med at du slipper du for at efterlade en god slat i bunden af flasken, som ikke bliver drukket. Vi har et stort udvalg af både rødvin, hvidvin og rosevin i bag in box, så vi har helt sikkert noget til din smag

Vin i høj kvalitet

Bare fordi vinen kommer i bag in box, betyder det ikke nødvendigvis at vinen er af ringere kvalitet end ved flaskevin. Vores bag in box vine er udvalgt efter kvalitet og pris, så du altid kan få en god vin til en pris der er mindst lige så god. Hos Priss har vi altid et godt tilbud på bag in box vin.

Fordele ved Bag in a Box Vin

  • Holdbarhed: Bag in a Box Vin har en lang holdbarhed på grund af dens lufttætte forsegling. Dette betyder, at vinen forbliver frisk i længere tid, end den ville i en traditionel vinflaske, hvor luften kan få adgang til vinen og fremskynde oxideringsprocessen.
  • Økonomisk: Bag in a Box Vin er også mere økonomisk end traditionelle vinflasker. En enkelt Bag in a Box Vin kan indeholde op til tre liter vin, hvilket svarer til fire flasker vin. Dette betyder, at Bag in a Box Vin er mere omkostningseffektiv, især når det kommer til større arrangementer.
  • Praktisk opbevaring: En anden fordel ved Bag in a Box Vin er dens praktiske opbevaring. Den flade kartonbeholder er let at opbevare i køleskabet, da den ikke optager meget plads. Dette gør det også nemmere at transportere vin, da kartonbeholderen ikke er så tung som traditionelle vinflasker.
  • Miljøvenlig: Endelig er Bag in a Box Vin mere miljøvenlig end traditionelle vinflasker. Kartonbeholderen er genanvendelig og kan let sorteres til genbrug. Plastposen inde i kartonbeholderen kan også genanvendes.Få fordele
med nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på priss.dk

OK