Hvidvin

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Altid god hvidvin på tilbud

Var det noget med et glas køligt hvidvin til en varm sommerdag – eller til en god fiskeret? Hvis du skal finde et sted at købe hvidvin, er Priss et godt sted at starte! Vi har hvidvin for enhver smag, tør vi godt sige. Og så kan du kan hver dag finde gode tilbud på hvidvin i vores store udvalg, så du altid er sikret en god vin til en god pris. Vi ses i vores tyske grænsehandel!

Hvilken hvidvin er du til?

Er du i tvivl om, hvilken slags hvidvin, du skal servere for gæsterne eller forkæle dig selv med? Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, når vi udvælger vores vine til butikken, så der er mange gode hvidvine at vælge imellem. 

Det kan være svært at kende forskel på de mange forskellige typer af hvidvin. Selvfølgelig skal du altid følge din egen smag, når man vælger vin – men det kan være godt at vide lidt mere om, hvilken mad vinen passer til. Herunder kommer derfor en lille guide til at vælge den perfekte hvidvin.

Let og tør hvidvin
En tør og ret neutral vin er god til skaldyr og fisk – og også perfekt som aperitif inden maden.

Fyldig og tør hvidvin
Nogle tørre hvidvine har lidt mere fylde og er derfor perfekte til fisk, fjerkræ, sushi, lyst kød og anvendelig til både forretter og frokost.

Aromatisk og tør hvidvin
En aromatisk, tør vin er lidt mere tung og krydret. Den passer perfekt til mad som fed fisk, røget fisk, gravad laks, koldt kød, asiatisk mad og lignende. 

Frisk og halvsød hvidvin
En frisk, let og halvsød hvidvin passer godt som aperitif eller til fx supper og tarteletter. Og så er den bare alletiders til en god hyggestund. 

Sød hvidvin
Den søde hvidvin kender vi ofte på den næsten ravgule farve. Det er en rigtig dessertvin, som er perfekt til frugt- og søde desserter, søde og fede sager samt stærke oste.


Køb din hvidvin i Tyskland

Skal du handle stort ind til vinlageret? Så tag til Tyskland og læg vejen forbi Priss. Vores grænsebutikker finder du tre steder ved den tyske grænse. I Harrislee (ved Padborg-grænsen), Süderlügum (ved Tønder-grænsen) og Pebersmark (ved Rens-grænsen). Du kan altid finde masser af hvidvin på tilbud i alle tre butikker.

Er der noget der skal fejres? Så skal der vin til! Og du kan roligt købe rigeligt ind, hvis du skal holde fest eller andre store arrangementer. Vi tager vinen retur, hvis der skulle blive mere tilovers, end du selv vil beholde (hele kasser). Du skal bare huske at medbringe din bon sammen med den vin, du gerne vil returnere.

Bestil online og afhent

Her på vores hjemmeside kan du bestille din hvidvin til afhentning i vores grænsebutik i Harrislee. Så slipper du for at slæbe de tunge kasser gennem butikken og kan i stedet køre direkte til vores Priss ToGo Drive-in for at afhente din ordre. Vores medarbejdere sørger for, at kasserne står klar, til du kommer og henter dem. Det kalder vi god PRISS og god Service.Få fordele
med nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på priss.dk

OK