Rødvin

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Gode tilbud på god rødvin

Hos Priss går vi ikke af vejen for en god rødvin, og vi er fast besluttede på, at tilbyde dig de bedste priser på de bedste vine. Vi har alle hver vores favoritland når det kommer til rødvin, derfor finder du, i vores sortiment af vin, et bredt udvalg af rødvine fra rundt omkring i verden.

Værd at vide om vinen hos Priss

Vi går ikke på kompromis når vi udvælger vores vine til butikken. Du kan altså finde noget til enhver anledning, om det er rødvin til søndag aften eller til bryllup, så har vi en vin der passer til. Vigtigst af alt, så sørger vi for at give dig den bedste pris, så du får meget for pengene. Her kan du se hele vores udvalg af vine på tilbud og blive inspireret!

Amarone 

Hvis du leder efter de bedste rødvine, bør du overveje en Amarone della Valpolicella. Denne italienske vin er lavet af 100% indfødte druer og lagret på egetræsfade i mindst to år. Det er en af ​​de ældste vinsorter i Italien og blev oprindeligt brugt som en billig bordvin. I dag anses den for at være blandt verdens fineste rødvine.

Ripasso

Hvis du leder efter noget mere end blot et glas vin, så prøv en flaske Ripasso. Denne italienske vinstil blev oprindeligt lavet ved at blande to vine sammen. Det er nu blevet et meget populært valg blandt vinelskere, fordi det kombinerer smagen af ​​begge vine til en lækker drink. 

Billig rødvin 

Vi tilbyder billig rødvin til overkommelige priser. Du kan finde nogle af de bedste vine her på siden!Få fordele
med nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på priss.dk

OK