Rosévin

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Find et godt tilbud på rosévin i Tyskland

Findes der min noget bedre end et glas køligt rosévin på terrassen en lun sommeraften? Næppe. Det skulle da lige være, hvis rosévinen var købt på tilbud i Tyskland. Og det er lige netop, hvad vi tilbyder dig og alle andre roséelskere; kvalitets-rosé til gode penge her i vores tyske grænsehandel!

Hvad er rosévin?

Skal man være lidt vittig, vil man sige, at rosévin er en blanding af rød- og hvidvin. Men det er altså ikke sådan, det hænger sammen. Men hvordan kommer så den smukke lyserøde farve? Kort sagt, kan man sige, at en rosevin er en rødvin, der kun har fået lov at trække farve og smag fra den blå drue i meget kort tid. Måden rødvine og rosévine får deres farve på, er nemlig ved at lade den blå drues skind trække ud i druesaften. Så jo længere tid vinen får lov til at trække med skindet, jo mørkere bliver den.

Der findes en type rosé til enhver lejlighed: 

 • Letdrikkelige, læskende rosévine – fx til hygge på terrassen og festlige lejligheder
 • Frugtagtige, friske, alsidige og tørre rosévine – til lette måltider, som fx snacks, frokoster og forretter 
 • Kraftigere, intense mad-rosévine – fx til lyst kød og krydrede retter

Stort udvalg af rosé på tilbud

Om du er til rosévin fra det ene eller det andet verdenshjørne betyder ingenting, for her hos os sælger vi vin fra hele verden. I vores udvalg finder du blandt andet rosé fra:

 • Australien
 • Chile
 • Frankrig
 • Italien
 • Portugal
 • Spanien
 • Sydafrika
 • Tyskland
 • USA


Vi går ikke på kompromis, når vi udvælger vores vine til butikken. Du kan altså finde noget til enhver anledning. Om det er rosé til din fyraften eller til en stor sammenkomst, så har vi en vin, der helt sikkert passer til. Vigtigst af alt, så sørger vi for at give dig den bedste pris, så du får meget for dine penge. Her kan du se hele vores udvalg af vine på tilbud og blive inspireret!

Køb din rosévin på tilbud i Tyskland

Tager du turen til Tyskland efter vin? Så læg vejen forbi Priss og gør en god handel. Vores grænsebutikker finder du tre steder ved den tyske grænse. I Harrislee (ved Padborg-grænsen), Süderlügum (ved Tønder-grænsen) og Pebersmark (ved Rens-grænsen). Du kan altid finde masser af rosévin på tilbud i alle tre butikker.

Er der noget der skal fejres? Så skal der vin til! Og du kan roligt købe rigeligt ind, hvis du skal holde fest eller andre store arrangementer. Vi tager vinen retur, hvis der skulle blive mere tilovers, end du selv vil beholde (hele kasser). Du skal bare huske at medbringe din bon sammen med den vin, du gerne vil returnere.

Bestil Rosé online og afhent

Her på vores hjemmeside kan du bestille din vin til afhentning i vores grænsebutik i Harrislee. Så slipper du for at slæbe de tunge kasser gennem butikken og kan i stedet køre direkte til vores Priss ToGo Drive-in for at afhente din ordre. Vores medarbejdere sørger for, at kasserne står klar, til du kommer og henter dem. Det kalder vi god PRISS og god Service.Få fordele
med nyhedsbrev

Vi bruger cookies for at give dig en bedre oplevelse, og gemmer derfor information om dit besøg på priss.dk

OK